ÁSZF

Az emelt díjas telefonos tájékoztatás szolgáltatási feltételei

Az alábbi Szolgáltatási Feltételek (a továbbiakban SZF) a Hom Art Bt. (a továbbiakban Szolgáltató) honlapján meghirdetett emelt díjas telefonszámon elérhető tanácsadásra vonatkoznak. A telefonszám felhívása az SZF-ben foglaltak elfogadását jelenti.

1. Szolgáltatás leírása

A szolgáltatás igénybevevője (a továbbiakban: Fogyasztó) emelt díjas telefonon keresztül éri el a Szolgáltató orvosát.

A (06 90) 603-320 telefonszámon orvosi tanácsadást lehet kérni homeopátia témában Dr. Horváth Katalintól hétfőn 16-18, kedden és csütörtökön 9-11 óráig, valamint Dr. File Emíliától hétfőn 14-15, szerdán 12-14 végül csütörtökön 11-12 óra között.

2. Szolgáltató felelősségének korlátozása

Az emelt díjas telefonon keresztül történő tanácsadás nem helyettesíti a helyszíni orvosi vizsgálatot.

3. Díjszabás

Hívás díja 330 Ft/perc (bruttó).

4. Adatvédelem

A Szolgáltató sem a beérkező hívások tartalmát, sem a Fogyasztó hívószámát nem rögzíti. A Fogyasztó által a hívás során megadott személyes adatokról feljegyzés nem készül. A hívással összefüggésben személyes adatkezelés nem valósul meg.

A Szolgáltató az ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvétel során a kezelésébe jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja át. Az esetleges észrevételek kivizsgálását követően az adatok törlésre kerülnek.

5. Ügyfélszolgálat

A Szolgáltató a hét minden munkanapján elérhető, alapdíjas telefonos ügyfélszolgálatot biztosít a Fogyasztók részére a (06 1) 246-2132 telefonszámon, illetve észrevételt lehet tenni a homeocen@t-online.hu e-mail címen.